4Launch

Ook hier een NZXT S340 besteld (was volgens site voldoende op voorraad) betaald en dan is het stil. Je besteld voor 22.30 (21.00) en volgende dag in huis.
En dan raadt je het al, geen order bevestiging maar "in behandeling" dan ruik ik al onraad. oftewel niet op voorraad, het kon vandaar niet worden besloten, de opvolger de NZXT H500 wist hij niets van. enz enz. en nogsteeds geen reactie en er wordt morgen wel terug gemaild.

Ik kreeg hier niet echt een goed gevoel bij. De jongen probeerde wel zijn best te doen maar ik legde uit dat bij de concurrent hetzelfde gebeurd. op de site is het op voorraad, dan bestel en betaal je alleen bij deze toko blijft het stil tot ik zelf bel. Wat hebben ze hier voor voordeel aan? dat ze mijn geld even vast houden? Ik zit zonder kast, zonder geld en alternatieven wist hij niets van. Vandaag wordt ik niet meer terug gebeld, en het wordt per mail dan morgen afgehandeld. ik vind dit geen goede service. als er een goede oplossing morgen wordt geboden uit eigen beweging ben ik wel bereid de review aan te passen maar ik zie de reviews hier over deze winkel steeds negatiever worden wat al een signaal naar 4Launch moet zijn.

Aanpassing naar top klantenservice (uit eigen beweging) ze vonden het zelf ook vervelend en boden kosteloos de duurdere kast aan! Als je je fout toegewft en zo oplost vind ik dat keurig!

Scorekaart voor 4Launch