bol

Deze aankoop: Logitech MK520: draadloos toetsenbord + draadloze muis. Goedkoper en beter aansluitend op mijn wensen dan de nieuwere MK 540. Plug + play: usb-ontvanger in mijn computer (Mac!) gehangen, plastic verwijderd waardoor de meegeleverde batterijen geactiveerd werden. En pats boem aan de slag. Alle functies die ik nodig heb werken probleemloos. Inclusief volume- en schermbrigthness! Werkt dus prima samen met mijn 11 inch MacBook Air. En je bent maar 1 USB-aansluiting kwijt voor het gebruik van zowel draadloos toetsenbord als draadloze muis. Bol.com algemeen: ruime keus en altijd snelle + goedkope levering. Erg tevreden over alle spullen die ik ooit besteld heb.

De bezorger heeft mij tot twee keer toe gemist. Pech dat hij kennelijk precies op die momenten kwam dat ik er net even niet was. Aanpassen bezorgmoment was niet mogelijk. Maar uiteindelijk het product kunnen ophalen bij postkantoor op de hoek.

Bedankt voor je bericht een heel veel plezier van je bestelling.

Jolanda van bol.com

Scorekaart voor bol