Computer-Bestel

Ik ben heel erg slecht door het bedrijf behandeld. De eigenaar van de webshop heeft aan de telefoon totaal geen geduld en respecteert klanten hoogst waarschijnlijk niet meer door de naambekendheid die hij al heeft verkregen.

Voor 3 uur besteld volgende dag geleverd? Woensdagavond besteld. Maandag geleverd.

Ik heb hier Ik heb hier een PC aangeschaft. In de PC waren fans geinstalleerd die behoorlijk luid waren. Dit komt omdat zij op de voeding waren aangesloten en deze constant op 100% draaien. Ik wilde dit laten oplossen door het bedrijf. Zij hebben nadat ik ze heb opgebeld
heel erg SLECHTE service verleend. Een collega aan de lijn gehad die vervolgens beweerde dat er een oplossing is en dat hij mijn mail de volgende dag zal beantwoorden. Vervolgens heeft hij geen contact opgenomen en ook heeft het bedrijf geen contact opgenomen. Ik heb de dag erop zelf gebeld naar het bedrijf en de eigenaar van de webshop heeft de telefoon opgenomen. Deze vertelt me vervolgens dat er geen oplossing is om de fans rustiger te laten draaien en dat ze alleen nieuwere stillere fans kunnen installeren die ook op volle toeren zullen draaien. Wanneer ik deze vervolgens erop wijs wat zijn collega / werknemer heeft beloofd en verteld en dat hij geen contact heeft opgenomen beweert hij "Hij zal niks hebben beloofd" en vervolgens erachter "Ja ik trek mijn voorstel in om je PC te "upgraden, je kan het maar ergens anders doen". Ik heb nergens slechter service gehad. Deze onterechte behandeling is zeer teleurstellend. Triest.

Beste Mastahpiece,

Dank voor je review.

De mening van onze klanten staan bij ons in een hoog vaandel. Het is dan ook spijtig dat je het gevoel hebt gekregen dat we je niet met respect hebben willen behandelen.

Ik had echter het gevoel aan de telefoon (en wellicht komt dat mede door het warme weer), dat je niet zo zeer uit was op een oplossing voor het geluidsprobleem van de computer. Maar dat je ons er op wou attenderen dat je je niet snel genoeg geholpen vond worden.

Ik heb dan ook aan het einde van het gesprek gezegd dat we niet meer de behoefte hadden om een upgrade bij jouw computer uit te voeren. Immers voeren we graag een stukje service uit. Alleen dan wel als dit op prijs wordt gesteld. Anders kunnen we net zo goed onze tijd besteden aan andere zaken. Het is immers de vakantieperiode en daardoor super druk bij ons.

Wat betreft de levertijd: Jij hebt een computer zelf samengesteld. Daar zit een levertijd van 3 werkdagen op. Woensdag avond besteld wordt maandag geleverd. Dit kun je op meerdere plekken op onze site terug vinden.

Kortom: even rustig adem halen, niet te snel mensen willen aanvallen en wellicht wat redelijker communiceren.

Johan van Computer-Bestel.nl

Scorekaart voor Computer-Bestel