AlgemeenOp 26 Juli een mooie TV gezien die nog op voorraad was. Deze via de webshop gekocht.
Dag later geen mail gekregen met een T&T code dus even de klantenservice gevraagd hoe en wat.
Helpdesk: Helaas is de TV niet meer leverbaar
Ik: Vertelde dat ik gister de TV heb besteld en hij toen gewoon nog voorradig was.
Helpdesk: Dan is er sprake van een voorraadverschil.
Een voorraad verschil.. Volgens mij gaat alles tegenwoordig digitaal en worden de artikelen ingescand dus hoe dit kan gebeuren is mij een raadsel, erg slordig in ieder geval.
Nu heb ik dus betaald voor een TV die er niet is. De levertijd voor de TV kon ze me op dat moment nog niet vertellen dus het was nog maar de vraag wanneer deze zou terugkomen. Ik heb gezegd dat ik het uitermate slordig vind dat dit soort dingen gebeuren, ik heb nu een bak geld overgemaakt en voordat ik dat terug zou hebben zijn we weer 10 werkdagen verder + het feit dat ik nu thuis geen TV heb. Heb voorgesteld dat ik wellicht wel wil wachten mits er gecompenseerd kan worden met iets. Hierover zou ik teruggebeld worden.
Nu ben ik net teruggebeld met het verhaal dat er 2 weken levertijd op de TV zit en er helaas niks aan compensatie gedaan kan worden. Klantenservice krijgt een voldoende door het snelle antwoorden en contact opnemen maar ik ben zeker niet tevreden over de algehele gang van zaken.
Dit soort fouten mogen niet gebeuren in een geautomatiseerd bedrijf..