Knaldeals.com

Nadat ik bij twee andere webshops de verkeerde telefoonhoes toegestuurd had gekregen (en geretourneerd), kwam ik via google bij Knaldeals terecht. Kennelijk is mijn beoogde smartphonehoes super exotisch want naast deze drie webshops bood geen enkele andere Nederlandse webshop dit product aan (zo ver ik dat kon beoordelen). Nou, aanvankelijk was ik wel huiverig, want ik had nog nooit van Knaldeals.com gehoord. Op tweakers heb ik tussen de shopreviews over deze webshop weinig mensen met klachten kunnen ontdekken. Het viel me op dat Knaldeals kennelijk de shopreviews op tweakers in de gaten houden omdat ze bij alle lage beoordelingen een reactie geplaatst hebben. Voor mij is dit een indicatie dat ze klanttevredenheid/aftersales hoog in het vaandel hebben staan. Zodoende heb ik mijn bestelling gedaan. De informatie was compleet. Betaling ging makkelijk. De bestelling, die ik online kon volgen, had ik de volgende dag binnen. Alles ging zoals het een goede webshop betaamd. Plus, dit keer het juiste product toegestuurd gekregen. Ben dik tevreden.

De levering geschiedde binnen een dag. De verpakking was goed. De telefoonhoes heb ik in goede staat ontvangen.

Scorekaart voor Knaldeals.com