AlgemeenTelefoon besteld. Het pakketje kwam aan met verpakking maar zonder telefoon. Kan op zich gebeuren, prima, dat kan de klantenservice vast oplossen. Helaas. Ondanks dat de aardige meneer met Indiaas accent zegt 'We rust our customers', blijkt hier niks van waar. Ze willen dat ik aangifte doe bij de politie en hun het afschrift opstuur. Dat kan helemaal niet in een dergelijke situatie met de nederlandse politie, aangezien het civielrecht is en de politie slechts opstuurt dat dit niet kan. Bewijs in de vorm van gewicht zoals gewogen door PostNL bij aflevering en door mij met een filmpje wordt genegeerd. Alles gaat via hun standaardprotocollen, ook al is dat niet handig. Slechtste klantenservice in tijden.
VerzendingPakket is op tijd aangekomen, maar de inhoud ontbrak. Is bij Amazon gebeurd, aangezien de verzegeling van Amazon Prime intact was, maar de plakbandjes van de doos netjes waren doorgesneden.
KlantenserviceMakkelijk iemand aan de lijn te krijgen. Maar daar heb je dan ook helemaal niks aan: Totaal niet klantvriendelijk, niet meedenkend, helpen niet mee, volgen alleen protocol en je kan niemand aan de lijn krijgen die meer kan dan de standaardmedewerker. Zo slecht dat ik hier nooit meer iets ga kopen.