Geachte heer/mevrouw de Vries Lentsch,
Wij vinden deze review geheel onterecht.
U heeft bij ons een RMA aangevraagd. Hier hebben wij op gereageerd en een retournummer toegekend. Wij controleren echter niet van te voren op het serienummer. Dit is de verantwoordelijkheid van de klant om na te gaan bij welke leverancier het product aangeschaft is.
Het klopt inderdaad dat op de rekening geen serienummer staat aangegeven, echter heeft u ook keurig de rekening meegestuurd samen met het product. De rekening heeft u gedownload in uw account op onze website. Voordat u naar de factuur navigeert, komt u eerst de orderbevestiging tegen. Hier staat wel degelijk het serienummer vermeld wat bij de bestelling hoort. Dit kon u, voordat u het product ging opsturen ook zien en dus wel degelijk opmerken dat het product niet bij de betreffende bestelling hoort.
Wat betreft de verzending naar ons toe. Dit is helemaal niet gebeurd volgens onze procedure wat vermeld staat in de instructie om een product te retourneren. Wij hebben de harde schijf in een enveloppe ontvangen met postzegels erop.
Verder geeft u aan dat de “After Sales” bij ons niet zou zijn, zoals het moet zijn. Dit betreft niet onze verkoop…
Bovendien heeft u in het verleden twee keer een RMA aanvraag gedaan. Dit hebben wij naar alle tevredenheid opgelost.
Tot slot betreuren wij het ten zeerste dat u op deze manier reageert.
AMMS Electronics