4AllShop

Ik had een stoel besteld via 4 all shop, maar helaas niet tevreden en een retour aangemeld na 9 dagen. Na 14 dagen werd hij opgehaald en een paar dagen later had ik ineens een geschil. Want, de stoel is zwaar beschadigd aangekomen. Ik had foto’s van vlak voor het inpakken verstuurd maar deze werden niet eens serieus genomen. Ze willen zelfs geen procedure starten bij PostNL die volgens hen het vervoer verzorgde. Nu willen ze hem terugsturen, ik vroeg er foto’s van om een juridische procedure te starten, is de stoel al onderweg. En nu gaat er verdorie weer iets mis, want de stoel is plots vedwenen. Ik was die dag jarig en ben de hele dag buiten de deur geweest en ineens zou ik thuis het pakket hebben aangenomen en voor hebben getekend. Bol.com bemoeit zich er niet mee omdat 4all shop zelf extern het vervoer wilde verzorgen. En t mooiste is nog dat ik nu moet betalen voor een beschadigde stoel, die nergens te bekennen is, en ze niet eens de moeite nemen voor een onderzoek bij PostNL, die mij weer vertelt dat ik persoonlijk geen procedure hiervoor kan opstarten. Het is toch geen gang van zaken dit?! NOOIT hier bestellen is mijn advies!

Pakket is zogenaamd beschadigd tijdens het ophalen, en plots kwijtgeraakt tijdens het opnieuw naar mij versturen. Maar mij vervolgens verantwoordelijk houden 😂

Ik word onvriendelijk te woord gestaan, het vragen om dossiernummers/contactgegevens van de juridische afdeling is al te veel gevraagd. “U zoekt het maar op internet op, goedemiddag! Tuut tuut tuut”

Scorekaart voor 4AllShop