NedGame

Bij het bestellen van The Witcher 3, die ik al grotendeels via andere wegen had uitgespeeld maar heel graag totaal wou uitspelen en dan via officiele aanschaf om de makers van dat beste spel wat ik ooit gespeeld heb te belonen, zodat ik ook Blood and Wine nog uit kon spelen heb ik me uitgebreid georienteerd op de voordeligste en beste winkel (dacht ik) en een versie gekocht waarbij volgens mij bij de winkel ook vermeld stond incl. blood and wine and heart and stone expansions, ofwel de premium versie, inclusief zelfs een coole sleutelhanger van het spel en op dit moment de voordeligste versie inclusief ALLES. Blijkt echter dat ik de gewone versie krijg, met alleen DLC's en GEEN expansions en geen sleutelhanger en GEEN Premium versie. Dat viel vies tegen, helaas kwam ik daar pas achter na het installeren van het spel dat die uitbreidingen er niet bij zaten, dan kon ik lastig eerder zien en niet zeker opmaken uit de verpakking. Ik ging er vanuit dat ik kreeg wat ik besteld wil de hebben incl expansions. Na uit gebreide uitleg en alvast de laatste Game Of The Year maar bestellen (laatste versie via Nedgame, waar ik nu niets meer van geloof) die 10 euro duurder is dan concurrent met gewoon alleen Game-Key, in de hoop dat ik ze kon omruilen mijn versie voor de GOTY versie die ik alvast besteld/gereserveerd had kreeg ik alleen maar terug;
Zojuist heb ik naar jouw orderhistortie gekeken, en het lijkt erop dat je 2 orders door elkaar haalt. De eerste order die geplaatst en betaald is op 05/07 betreft de normale versie incl. de standaad 16 DLC items.

Op 07/07 heb je een nieuwe order geplaatst, met hierin wel de GOTY incl. de 2 expansions. Deze order is niet betaald, en daarom ook niet verstuurd.

Kortom de website was FOUT, er was helemaal geen PREMIUM die ik WEL heb besteld, voor 30 euro, nog duurder dan concurrerende GOTY versie, ze maken mij voor zo ongeveer gek uit impliciet door te vertellen en passent even dat ik die ander zo ongeveer nog even mag betalen en daarom niet verstuurd wordt ????

WAAAT? Waar is jullie klantvriendelijkheid. Ik heb een PREMIUM versie besteld, krijg NIET wat beloofd is, omdat jullie die blijkbaar niet meer op voorraad hadden (er zat ruim een week tussen mijn bestelling en betaling Premium versie misschien daarom) schuiven HUN FOUT op MIJ, en willen en passant mij NOG EXTRA een ANDERE VERSIE LATEN BETALEN/BESTELLEN zonder ZELF eigen verantwoordelijkheid te nemen voor hun FOUT? Never nooit meer bestellen daar dus. Bij deze, bedankt voor inzicht in jullie ahum klantvriendelijkheid Nedgame.

Niet geleverd wat besteld en weigering webshop Nedgame dit recht te zetten. Alleen verpakking/envelop en adressering was goed, enige goede aan deze verzending.

Teleurgestelde gamer die nu 30 euro heeft weggegooid want de expansions LOS of een nieuwe GOTY versie ergens anders kopen is nog eens bijna 30 euro. Bedankt Nedgame voor verspillen mijn geld en niet de hand in eigen zak steken voor FOUT voorraad beheer en een gewone versie op sturen terwijl ik de Premium versie heb besteld! Eerste keer en meteen de laatste keer bij jullie (tenzij jullie dit alsnog rechtzetten en gewoon mij de GOTY versie laten ruilen voor de onterecht toegezonden normale ipv de Premium versie. M vf groeten, Gijsbert Dekker

Scorekaart voor NedGame