Cameranu

Goede webshop met veel producten voor een goede prijs. Bestelprocedure is appeltje eitje. Ik werd netjes via e-mail op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Ik had een Canon Pixma TS8150 gekocht. Een uitstekende printer, maar het Wi-fi bereik was zo slecht, dat ik hem weer retour heb gestuurd. Deze printer heeft geen vaste netwerkaansluiting, dat had ik even over het hoofd gezien.

Toen ik belde dat ik de Canon Pixma TS8150 al na 2 dagen retour wilde sturen omdat het wi-fi bereik van deze printer zeer slecht is. Ik zei dat ik dat heel vervelend vond omdat het verder een heel goede printer was. Vroeg de dame van de klantenservice of ik de inkt cartridges ook in de printer had geplaatst. En ja, na het aanzetten van de printer tijdens de setup, is een van de eerste opdrachten: "Plaats de inkt cartridges in de printer", en dat heb dus gedaan. Mevrouw zij dat daarom de prijs van de inkt cartridges in mindering zou worden gebracht op het aankoopbedrag. Dit zou In de voorwaarden voor retour, op de website van CameraNu.nl te vinden zijn. In de voorwaarden vind ik alleen dat aangebroken "fotopapier" of "inktcartridges" niet retour gestuurd mogen worden. Ik ben heel boos geworden, maar heb uiteindelijk niets meer gehoord, en is gewoon het volledige aankoopbedrag aan mij overgemaakt.

Beste Gerard,

Hartelijk dank voor je review, en onze excuses dat we je melding niet goed hebben geïnterpreteerd.

Het is duidelijk dat de printer niet aan de specificaties voldeed, en om die reden had je natuurlijk alle recht om de printer gewoon retour te sturen en een volledige vergoeding van je aanschafprijs te verwachten. In zulke gevallen wordt meestal de printer omgeruild, omdat er vermoedelijk sprake is van een technisch defect.

Zou het een reguliere retour zijn geweest, bijvoorbeeld omdat de kleur van de printer toch niet zo goed bij je interieur past, of omdat het net wat groter uitvalt dan je had voorzien, was onze reactie terecht geweest.

Bij de verwerking van je retour is dat ingezien, alleen hebben we verzuimd om je daarvan alsnog op de hoogte te brengen en je onze excuses aan te bieden. We hopen dat je ze alsnog wilt accepteren, en we zien je voor een volgende aankoop graag weer bij ons terug.

Hartelijke groeten,
CameraNU.nl