Amazon.de

NAS + drives besteld en beiden keurig op tijd geleverd.
Bestelling ging soepel net als de betaling, track en trace is voldoende.
Verpakking is echter zwaar onvoldoende voor kwetsbare artikelen zoals harde schijven: deze komen gegarandeerd kapot aan en het retour zenden kost tijd, moet je zelf voorschieten en al het risico tijdens de retour-verzending ligt bij de klant.

Verzending van product was snel maar de verpakking was de slechtste die ik heb meegemaakt: totaal geen bescherming of schok-absorptie voor de harddisks en een disk was zelfs gebruikt als opvulling van de doos!. Ik heb er foto's van maar die kan ik helaas hier niet plaatsen. Te bizar voor woorden en duidt op totale minachting voor de klant en het product.

De drives waren uiteraard kapot en ben gelijk een retour traject ingegaan voor de drives. De NAS was voldoende beschermd vanwege de verpakking van de NAS zelf en dus beter beschermd dan de kwetsbare drives.

Het retour-zenden moet je zelf voorschieten en je moet zelf voor een afdoende verpakking zorgen. Dit laatste is om te janken zo arrogant: als ze dat nu zelf ook eens deden dan was de hele retourzending niet eens nodig geweest.

Dit was voor mij de laatste bestelling bij Amazon.de, als de vervangende drives weer zo slecht verpakt zijn mogen ze deze direct weer meenemen en wil ik mijn geld terug,

Scorekaart voor Amazon.de