AlgemeenIk heb mijn 4k Oled tv nu 4 dagen in bezit. Ik heb de normale uitzending van voetbal gekeken en Netflix.
Ik vind de kleuren fantastisch. Al met de normale uitzending vind ik het al mooi beeld. Als ik Netflix ga kijken is het nog een stuk beter. Ik heb wel het gevoel dat Netflix niet de volledige 4k kwaliteit stuurt. Volgens mij kan het nog veel beter dat er nu te zien is. Helaas is er nog niet veel content maar dit zal vast komen voor 4K. Maar dit zal vast wel komen in de toekomst.
Over de werking van de tv kan ik alleen maar zeggen dat dit heel goed werkt. De installatie was heel makkelijk en de WebOs werkt ook erg goed en snel. Als ik de Netflix knop druk dan heb ik ook gelijk het scherm van Netflix. Ook als je de tv aanzet en de tv box staat aan pakt de tv zonder moeite het signaal op en schakelt hierna toe.
Enige klein nadeeltje dat ik vind is wanneer je de Optical Out wil gebruiken ik op internet moest zoeken hoe je het Dolby geluid door moet sturen naar de versterker. Je moet 2 opties veranderen en dan werkt het helemaal goed.
Het normale geluid van de tv is ook goed. Het is natuurlijk niet bedoelt om het zelfde eruit te krijgen als grote boxen maar voor normaal tv vind ik het geluid toch erg goed. Zo dunne tv en toch krijg je aardig wat geluid eruit.
Ik heb geen ervaring met Verzending en Klantenservice dus hier kan ik niets over zeggen.
Ik ben erg blij met mijn aankoop. Ik zal er jaren met veel plezier van genieten .