FOKA Superstore

In mijn zoektocht voor het vervangen van mijn plasma kwam ik uit op een LG OLED. Na de keuze was het nog zoeken naar een goede winkel. Uiteindelijk mede dankzij het tweakers forum uitgekomen op Foka. De prijs bij Foka was scherp en zeker dankzij de 5 jaar garantie de beste keus. Beschikbaarheid was echter wel een (landelijk) probleem en heb lang moeten wachten. Ondanks dat kreeg Foka gemiddeld meer toestellen binnen dan andere dealers waardoor ik uiteindelijk redelijk vlot kon genieten van mijn nieuwe LG Oled.

Het hele proces is goed verlopen. Dankzij de goede Whatsapp service kan ik op een moment dat het mij uitkomt een berichtje sturen. Redelijk vaak berichtjes gestuurd doordat de tv slecht leverbaar was, kreeg altijd keurig een reactie terug en was daardoor goed op de hoogte van de status van mijn bestelling.

Scorekaart voor FOKA Superstore