AlgemeenBij FOKA de LG55C7 Oled TV besteld via de website.
Uiteraard met de gereduceerde prijs die via een medewerker van de chat heb gekregen(Zie Oled prijsdiscussie topic op Tweakers). Hij stond mij keurig te woord en gaf me een persoonlijke betaal link.
FOKA was 50 euro duurder dan de concurrentie,
maar de keuze om voor FOKA te gaan was eigenlijk de 5 jaar garantie die ze bieden op de producten.
Nu lekker genieten van schitterend beeld!
Rond 6 uur heb ik de betaling gedaan en kreeg van medewerker te horen dat ik na 8 uur zou worden gebeld door de koeriersdienst. Ondanks dat ik wat twijfel had of ik op vrijdagavond na 8 uur nog wel gebeld zou worden, was dit deze twijfel niet nodig. Om 20.05 werd ik inderdaad gebeld door Thijsse koeriersdiensten om een afspraak voor levering te maken.
De volgende dag om 11.00 had ik de afspraak geplant. Koerier belde netjes een half uurtje van te voren dat hij er aan kwam. Koerier heeft samen met mij de TV nog naar de eerste verdieping gesleept. Goede service!
Via de chat(Whatsapp) ben ik dus keurig en vooral snel geholpen.
Vragen over de verlengde garantie (5 jaar) werden ook telefonisch snel en goed uitgelegd.
Gelukkig nog geen aftersales nodig gehad, maar verwacht gezien de positieve reviews hier dat die ook prima zal zijn.