FOKA Superstore

Was opzoek naar een nieuwe 55" TV. Eerst online alles bekeken en vragen gesteld via whatsApp met een aantal medewerkers. Deze vragen werden snel en professioneel beantwoord. Toch besloten eerst nog eens naar de winkel in Rotterdam te gaan. Had voor mezelf eigenlijk al een keuze gemaakt maar door het extra advies van een van de verkopers toch aan het twijfelen gebracht. (en terecht hoor, omdat hij kwam met een aantal terechte argumenten). Ik weer naar huis om er nog eens over na te denken want met dit extra advies werdt mijn aankoop EUR 500 duurder.Volgende dag heb ik mijn keuze definitief gemaakt, weer naar de winkel gegaan en onder het genot van een kopje koffie mijn aankoop direct meegenomen. Door dit stukje extra advies zeker de juiste keuze gemaakt en ben hier erg happy mee. Bedankt nog, en een succesvolle verkoop rond dit verdere WK.

Heb het product zelf opgehaald in de winkel. Goed geholpen door de verkoper om hem in mijn auto te krijgen want het was een grote zware doos.

Zeer goed en snel geholpen! Zowel online als in de winkel zelf.

Scorekaart voor FOKA Superstore