AlgemeenNa lang wikken en wegen ben ik op computer bestel uitgekomen om mijn pc samen te stellen en te bestellen.
Na 8 jaar mocht ik ook wel eens een nieuwe PC hebben.
Je kan je PC hier echt volledig zelf samenstellen en je krijgt informatie bij de componenten zodat je je beslissing nog accurater kan maken.
Deze review schrijf ik nu vanaf de nieuwe PC en kan zeggen dat ik zeer, maar dan ook zeer tevreden ben over de PC.
Wel duurde het wat langer dan de 3 dagen waardoor ik 2 keer contact heb gezocht met de mensen van computer-bestel.
Eerste keer bleek het om een component te gaan die nog besteld moest worden/of nog binnen moest komen.
2e keer telefonisch contact gehad (zij belden mij!!) over een beeldscherm dat er nog niet was.
Huilend ben ik maar akkoord gegaan met een groter beeldscherm die zij op eigen initiatief aanboden (dit was sarcastisch natuurlijk, dit is een van de beste compensaties die ik ooit aangeboden heb gekregen.)
van 22 inch naar 24 inch. (ik heb jaren op een 19 inch gespeeld dus ga maar na wat een bioscoop gevoel dit oplevert.
Er valt nog wel iets te halen in de communicatie:
Zodra je er als klant (ik tenminste) achteraan gaat krijg je vrijwel direct antwoord. Dat is goed.
Maar als ik de reviews zo doorlees is eigenlijk de enige gegronde "klacht" dat als er een verlating is in de bestelling, er niet direct even een communicatie plaats vind.
persoonlijk zou ik zeggen: verander je 3 dagen levertijd in 5 dagen.
Puur PR-gewijs: is het er wel in 3 dagen, hebben jullie er namelijk een grote stroom aan positieve reviews bij en lukt het niet in die 3 dagen, zullen mensen (zoals ik) niet na 3 dagen al aan de bel gaan trekken.
mocht er dan wel iets voorkomen, laat het even weten aan de klant.
Wat niet weg neemt dat het nog steeds perfect verlopen is.
Ja; hij was er "pas" na 5 dagen. maar ach, dat is nog steeds wel snel. En ik ben nou eenmaal een ongeduldig persoon, dus dan ga ik inderdaad na 3 dagen aan de bel trekken om vervolgens vet netjes te woord worden gestaan en het van mij zo nog 3 dagen langer had mogen duren.
Dus dit is zeker geen klacht, maar een klein verbeterpuntje.
Al met al: goed. Ik ben blij met de PC! En het is ook een juweeltje om te zien met al die lichtjes.
Gewoon perfect. Erg goed ingepakt (Lees: ERG GOED!!!)
geen beschadigingen. Compleet.
netjes. en gewoon plug and play!
Gaat ook supersnel.
Love it
Ja, zoals in de algemene beschrijving al gemeld:
Perfect.
Via de mail kreeg ik vrijwel direct antwoord.
En na de 2e mail van mij (die achteraf wel iets minder fel had mogen zijn, maar ja, ongeduld he) kreeg ik een telefoontje waarin de desbetreffende persoon (Alex als ik het goed heb onthouden) mij echt verschrikkelijk vriendelijk te woord stond en uitlegde wat er "fout" is gegaan.
hij beloofde mij dat ik de PC met aangepast beeldscherm (ja ik ben daar echt van onder de indruk) de volgende dag in huis zou hebben.
Dat is gelukt.
En dat is ook iets wat ik al een paar keer ben tegen gekomen in reviews: ze bieden alternatieven aan die niet misselijk zijn.
En dat voor een paar dagen vertraging. Ik kan niet anders zeggen dat dat wel service van het hoogste niveau is.