FOKA Superstore

Offerte via de mail aangevraagd voor 2 x LG Curved 38” monitor, 1 was een Outlet en1 nieuw. Een paar dagen later was helaas het Outlet model verkocht. Omdat ik ze toch beide nodig had, heb ik gevraagd of ik een nieuwe model kon krijgen voor de prijs van een Outlet. Dankzij Max was dit onmogelijke, mogelijk gemaakt. Ik werd zo goed geholpen door Max dat ik zelfs verleid werd om een LG OLED TV te kopen. Met de 500 euro cashback aktie van LG en door het plaatsen van deze review 3 jaar extra garantie was deze bij FOKA het meest voordeligste van Nederland, zelfs Mediamarkt kon hier niet aan tippen.

Telefonisch contact gehad met Thijse koeriersdienst. Ze sturen SMS van tevoren en gaven een indicatietijd aan van 10:45 - 13:30 en om 13:00 stonden ze er, veel beter dan PostNL e.d. die 8:00-17:00 als "indicatie" aan geven. Nu weet je ten minste waar je aan toe bent. Bezorgen zelfs op zaterdag!

Uitermate behulpzame klantenservice! Het product (OLED 65C8) liet even op zich wachten omdat het niet op voorraad was, maar het contact hierover was goed. Erg tevreden over FOKA, een echte Superstore! Mijn speciale dank gaat tevens uit naar Ziko en Giulio die mij ook hierbij erg goed hebben geholpen.

Scorekaart voor FOKA Superstore