PlatteTVdiscounter

Vooraf aan de aankoop kreeg ik goed advies via de chat. Na dat ik de bestelling had geplaatst ontving ik de dag ernaar geen bericht dat mijn tv was verzonden. Beetje jammer want wilde graag van mijn nieuwe tv gaan genieten. Dus ik contact gezocht. Bleek idd iets niet goed te zijn gegaan maar ze gingen er achter aan. Echter daarna geen terugkoppeling over hoe nu verder, ik de volgende dag weer even bellen....en zo zijn er een paar contactmomenten geweest. Ik kreeg elke keer het gevoel dat ze me toch een beetje een zeur vonden en ik gewoon geduld moest hebben...Later ontving ik eindelijk een Track & trace nummer maar zonder enige beschrijving en wel van DHL terwijl duidelijk op de site van PlatteTVdiscounter staat dat ze met 2 bezorgers werken waarvan DHL niet bij staat dus vroeg mij af of dit nu de tv was of niet....DHL bleek idd mijn tv te zijn. Al bij al veel onduidelijkheden en geen prettig gevoel over gehouden aan het contact met PlatteTVdiscounter. Denk dat als PlatteTVdiscounter bijvoorbeeld vergelijk met mijn ervaringen bij Coolblue echt dat ze in de communicatie en klantvriendelijkheid veel beter zouden kunnen.

Communicatie en terugkoppeling over de status van de bestelling is naar mijn mening onder de maat.

Ik had wel het gevoel dat ze bezig waren met mijn probleem. Ook het advies vooraf aan de aankoop was wel goed.

Scorekaart voor PlatteTVdiscounter