Amazon.de

De ipcamera van mijn keuze was een stuk goedkoper bij Amazon, site ziet er netjes uit, dus maar eens een kans gegeven.

Het kostte 10 dagen om het pakketje bij mij te krijgen. Bij ontvangst viel al direct op dat het zonder extra verpakking verzonden was, zo het label op de doos van het product. Ook was de verzegeling al verbroken. Bij openen van de doos kwamen de losse onderdelen me tegemoet, de camera zat half gedemonteerd in de doos met de garantiezegels eraf. Ook was het apparaat al geregistreerd.

Daarop maar een berichtje gestuurd naar de niet al te makkelijk te vinden klantenservice. Via hun is een nieuwe camera opgestuurd maar niet voor ik mijn creditcard gegevens achter had gelaten zodat ze deze vervanging konden doorbelasten als ze de eerste camera niet terug kregen. De retourkosten (13 euro terug naar duitsland) zouden niet vergoed worden. 4 dagen nadat Amazon de camera terug ontvangen heeft volgens track&trace nog geen bevestiging dat ze hem binnen hebben. Daarop opnieuw naar de klantenservice, ze weten ook niet precies hoe het zit maar vinken hem af als ontvangen en beloven spontaan de verzendkosten terug te betalen. Tot op heden nog niks van gezien.

Scorekaart voor Amazon.de