AlgemeenNa een tijd toch maar weer eens een bestelling proberen te plaatsen aangezien een product een stuk goedkoper was bij deze shop. Helaas is dit de derde keer (van drie pogingen in totaal) dat ik een standaard e-mail krijg met hetzelfde smoesje: Het product is End of Life verklaard. Een factor waar ze zelf niets aan kunnen doen zoals ze zelf vermelden. Na contact met de fabrikant is het een product wat nog volop gemaakt wordt. Ze kunnen beter een keer eerlijk zijn en zeggen dat de prijs te mooi om waard te zijn was en dat ze hem daarvoor niet kunnen leveren.
KlantenserviceDe e-mail die ze sturen is tot nu toe elke hetzelfde geweest, zelfs als dat van ruim een jaar geleden. Verder is de communicatie ook zeer onpersoonlijk en enige wat ze willen doen is een vergelijkbaar product voor een veel hogere prijs aanbieden. Het ergste vind ik in ieder geval is dat ze liegen om de reden dat ze niet leveren, maar gewoon de schuld bij iemand anders leggen in plaats van een vorm van verontschuldiging. Dat was beter geweest en verdiende in ieder geval nog respect.