YourMacStore

Via de Pricewatch kwam ik bij YourMacStore uit; met name de melding 'Apple-expert met 3 jaar garantie op Apple!' en 'overmorgen in huis' spraken me aan. Het bestellen ging makkelijk en het was niet nodig eerst een account aan te maken.

De bestelling van dinsdagavond was goed verpakt en had donderdag inderdaad in huis kunnen zijn, ware het niet dat het pakket via 'Mikropakket' was verzonden wat roet in het eten gooide.

Over YourMacStore overall postief, alleen de verzending zou beter kunnen (zowel qua communicatie als verzender)

In de FAQ wordt vermeld "Track & Trace: volg het pakket bij PostNL", dat sprak me aan want hoewel ik donderdag thuis zou zijn had ik het pakket anders in de buurt op kunnen halen.

Wat als eerste opviel is dat er geen mail mbt verzending werd gestuurd, donderdag in huis zou betekenen woensdag verzenden, daarvan heb ik geen bericht gekregen en dus ook geen Track & Trace code.

Het pakket blijkt niet met PostNL maar met een dochteronderneming: Mikropakket te zijn verstuurd. Deze zeggen donderdag aan de deur te zijn geweest maar hebben geen bericht achter gelaten.

Na contact vrijdag met de klantenservice van YourMacStore was het pakket snel terecht maar bleek, wegens pinksteren, pas woensdag te kunnen worden geleverd. Ophalen in de Bilt (de enige locatie van Mikropakket!!) was het alternatief.

Daar heeft het ruim een half uur geduurd voor het pakket terecht was maar goed, uiteindelijk toch tijdig het pakket in handen.

Door een bericht te sturen wanneer het pakket verzonden is (bij voorkeur met een track&trace code) was het duidelijker geweest wanneer ik het pakket kon verwachten en had ik donderdag al met Mikropakket contact op kunnen nemen.

Ook viel op dat de status op de website op 'betaald' bleef staan in plaats van (gangbaar) als 'verzonden' te markeren.

VIa de site opent standaard een chatbox en hoewel bleek dat pas na 10h00 iemand in de chat beschikbaar zou zijn kreeg ik nog voor half 10 een antwoord en ook op een vervolgvraag werd zeer snel gereageerd. Klantenservice is behulpzaam en vriendelijk.

Scorekaart voor YourMacStore