FOKA Superstore

Overal geweest voor een nieuwe TV. Wat een onzin wordt er verkondigd door de verkopers van de grote ketens. Na een uurtje inlezen op internet kan iedereen de verschillen wel ontdekken. Mooie praatjes en loze kortingen en btw acties.
Wat ik vooral niet moest doen is naar FOKA gaan, ik zou toch niet gek zijn.
volgens de ketens zouden daar alleen maar buitenlandse modellen verkocht worden.
Ik ben natuur wel gegaan, wat een verademing, eindelijk iemand die wel meer wist dan ik ....vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg, geen onzin verhalen.
Niks waar van de vooroordelen :
Quincy Zeeman, bedankt voor je geduld, ik was niet makkelijk.
Gekozen voor een LG OLED65E7V
Scherpe prijs, nergens zo'n bod gekregen voor een "nieuw in doos" model
Op voorraad
Geholpen met passen in de auto, en ja met wat duw en trekwerk paste hij in de BMW, en dat voordat we hadden afgerekend, top !

Natuurlijk zelf aangesloten, had nog wat probleempjes met de CI+ module, maar met de chat op de site, en het was al laat, snel opgelost met het juiste advies, dank hier voor.

Ik kom van een plasma en ben blij dat ik jullie advies heb opgevolgd op geen QLED te nemen maar een OLED, wat een mooi beeld.

Zelf mee genomen.
Door de verkoper geholpen om in de auto te plaatsen

Helpdesk via chat gebruikt ivm problemen met de CI+ module, advies was een update van de module, probleem opgelost.

Scorekaart voor FOKA Superstore