FOKA Superstore

Een voorlopige review daar de TV helaas nog steeds niet kan worden gebruikt i.v.m. verbouwing benedenverdieping.
a. het overleg en de prijsopgave werden op een degelijke wijze verzorgd.
b. bij het afleveren dreigde het even mis te gaan, 's-avonds vooraf aan aflevering gebeld over tijdstip.
De volgende dag thuis gewacht op koerier. Niet aangekomen zelf gaan bellen met opgegeven nummer van koerier.
Iets fout gegaan in distributie, wat kan gebeuren. Nieuwe afspraak gemaakt en 's-morgens half acht koerier aan de voordeur. Afspraak was vanaf 09.30 uur. Ook geen probleem.

Maar nu mijn ergernis over de koerier, deze blijft nadrukkelijk in gebreke.

Vergissing of fout in distributie; maken we allemaal, zero probleem.
Maar om vervolgens een telefoonnummer publiceren om informatie in te winnen inzake de aflevering waarvoor € 0.30 PER MINUUT wordt gerekend is echt niet meer van deze tijd.

Dit is FOKA onwaardig.

De review over de televisie volgt.

Een dag wachten zonder enig contact over de vertraging, dat is jammer, FOKA blijft verantwoordelijk voor de aflevering

"U ontvangt deze e-mail omdat er helaas iets fout gegaan bij het afleverproces van uw TV. Deze fout hebben we inmiddels hersteld. U wordt vanavond nog gebeld door onze koerier om een nieuwe bezorgafspraak in te plannen. Onze oprechte excuses voor het ongemak."

Dit zijn geen oprechte excuses, dit is een automatisch gegenereerd excuus.
Het is allemaal goed gekomen, m.i. had het proces ook anders kunnen worden afgehandeld.

Scorekaart voor FOKA Superstore