AlgemeenSite is prima te navigeren, ruim assortiment en ik kon vinden wat ik zocht. De reviews hielpen mij de juiste keuze te maken - zo dacht ik. Niets is minder waar, helaas. Hierover verderop meer.
VerzendingDe verzending heeft maanden op zich laten wachten, uiteindelijk is iets van 1 of 2 maanden na de beloofde leverdatum verzonden. Het was een pre-order met levering in Februari als ik het goed herinner. Hier moest ik vooral zelf achteraan.
KlantenserviceDe slangen bleken erg slecht, pasten nauwelijks en na opmeten bleek het dat ze afweken van de specificaties: een paar mm te dik waardoor ze niet in de fittingen pasten. Met kokend water en 3 uur klooien heb ik het met blaren op de vingers alsnog voor elkaar gekregen. Hiervoor heb ik een negatieve - maar met meetwaarden onderbouwde - review geschreven bij de betreffende slang, welke vervolgens niet werd geplaatst. Ook hier moest ik zelf achteraan, en de review was geweigerd omdat 'het probleem ook door andere dingen kon komen' ofzo.
Na enig heen en weer mailen, waarbij de helft van de tijd gewoon geen reactie meer kwam, is de review om vage redenen alsnog niet geplaatst, waar 'onderbouwing' vaak genoemd werd, terwijl ik uitgebreide meetwaarden heb gepost en heb vergeleken met de specificaties, en de type fittingen ook heb genoemd. Positieve reviews zonder enige vorm van onderbouwing ("fijne slang") worden echter wel gewoon geplaatst.
Hun reviewsysteem zet je dus op het verkeerde been, gezien negatieve reviews extreem streng behandeld worden. Op een verzoek dan de review nog even naar mij te sturen met hun criteria zodat ik hem kan aanpassen, is gewoonweg niet meer gereageerd.
Nu desintegreert de Primochill Vue vloeistof ook nog, na extreem nauwgezet de primochill instructies te hebben gevolgd, maar ik heb zo het idee dat een review daarover schrijven voor hun site ook 0.0 zin heeft.
Ze hebben een paar weken de tijd gehad, en nu blijft het stil, dus dan maar zo.