bol

alles liep gewoon vlot totdat er een levering moest plaats vinden. ik heb expres een duurder kabeltje bij hun gekocht zodat ik het de volgende dag in huis zou hebben. (goedkoper kabeltje was pas 4 dagen later in huis)
klantenservice gebeld en vervolgens afgewimpeld worden door te zeggen dat het vast wel na het weekend word bezorgt. (op dezelfde dag als het goedkopere kabeltje). ben er een beetje klaar mee!

word afgewimpeld met de geruststelling dat het dan volgende week wel komt. daar gaat mijn extra geïnvesteerde geld! bedankt bol.com! :(

[edit]: nadat ik mijn review had geplaatst werd er direct met mij contact opgenomen. samen hebben we naar een passende oplossing gezocht.
uiteindelijk prima geholpen door bol.com!

Beste jwduitje,

Wat jammer dat uw kabeltje niet op tijd bezorgd is, dat is natuurlijk niet de service die u van ons kunt verwachten. Ik heb uw gegevens helaas op basis van deze review niet kunnen vinden. Ik zou u dan ook willen verzoeken een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com en dan te verwijzen naar deze review, dan kunnen wij even meekijken. Ik wens u verder een heel fijne dag.

Isaac
bol.com