Dustin Nederland | Zakelijk

Koop nooit bij Centralpoint! Want als er ook maar iets mis gaat, zijn het de meest incompetente personen om mee te werken! Heb een duur scherm (1000 euro) gekocht die kapot arriveerde, heb ze gelijk gebeld en het zou geregeld worden. Nu 2 maanden later hebben ze eindelijk de 'reparatie' verwerkt en zou het door ons komen en krijgen we en geen geld en geen scherm retour...

Na de opstart van de RMA melding door hun medewerker hadden ze blijkbaar nog een serienummer nodig. Toen ze dat eenmaal vroegen en wij weer terug stuurden bleek het inmiddels te laat om het als een echte DOA aan te melden bij Samsung, dus zouden ze kijken of het gerepareerd zou kunnen worden. Huh?

Na 3 weken konden we eindelijk het scherm terug sturen. Weer 2 weken later komt de vraag "wat was er eigenlijk mis met het scherm?". Dit heb je dus al die tijd niet opgeschreven? Wij hadden het heel concreet uitgelegd. Nu weer opnieuw uitgelegd, maar geen reactie van ze.

Vervolgens weer 2 weken later: "Het scherm is defect bij het reparatiecentrum aangekomen, hier is geconstateerd dat het scherm gebarsten is. Hierdoor ontstaan de klachten die u heeft ervaren. Ik moet daarom aangeven dat ik u niet verder kan helpen met deze case, mijn excuses daarvoor."

Hoe kan je zo veel fouten maken, er zo lang over doen en dan maar zeggen "ik kan u verder niet helpen"? Als je zo'n case behandeld moet je toch zelf ook inzien dat dit volledig onacceptabel gedrag is?

Het scherm is in de originele doos terug gestuurd, en met hun vervoerder opgehaald. Dus mocht het scherm door transport gebrasten zijn, dan kan dit onmogelijk ons probleem zijn.

Ik geef ze nog een paar dagen om bij zinnen te komen, anders zal ik de rechter vragen om het geld terug te laten betalen.

In het begin van Centralpoint veel bij ze besteld, maar toen ook al van dit soort problemen meegemaakt. Na jaren nooit meer daar iets besteld te hebben, toch maar weer een keer geprobeerd omdat het scherm bijna nergens anders te verkrijgen was. Maar helaas, ze zijn na al die jaren nog steeds niet beter geworden in klantenservice als er iets mis gaat.

Geachte heer Bakker,

allereerst excuses voor het verloop van uw RMA.

Voor Samsung schermen wordt in het geval van een DOA altijd gerepareerd. Dat moet dan uiteraard wel met enige snelheid plaatsvinden. In uw specifieke geval was er volgens de reparateur van Samsung sprake van schade door externe oorzaak welke dus helaas niet valt onder de DOA procedure. Omdat we de traagheid in de procedure betreuren zal het scherm uit coulance op kosten van Centralpoint worden gerepareerd.

Excuses voor het ongemak.

David Hombroek
Teammanager Online & Customer Support