AlgemeenHeb een aantal reviews hieronder gelezen en sluit mij daar bij aan.
Bijna twee maanden heb ik moeten wachten op de bestelling. In die periode heb ik meerdere malen contact gezocht met GamePlanetXL om te achterhalen wat er aan de hand was en hoe er alsnog naar een oplossing toegewerkt kon worden.
Op 5 maart heb ik een bestelling geplaatst bij GamePlanetXL, waarvan ik een bevestiging kreeg waarin stond dat deze binnen 1 werkdag verzonden zou worden. Op 12 maart (een week later) nam ik contact met de verkopers op omdat de bestelling nog niet binnen was.
De verkopers hebben op 13 maart aangegeven een verzending van tussen de 24 en 48 uur te hanteren, dat de leveringstijden fluctueren wanneer er meer bestellingen komen, maar dat mijn bestelling in de week van schrijven geleverd en verzonden zouden moeten zijn.
Op 2 april zoek ik nogmaals contact met GamePlanetXL, de reden is omdat er niets binnen is gekomen en er ook geen bericht van hen is gekomen. Als antwoord ontvang ik enkel dat de bestelling als verzonden stond gemarkeerd in het systeem en dat deze alsnog binnen een paar dagen geleverd zal worden.
Op 21 april (bijna drie weken later) mail ik nogmaals omdat de bestelling ook dan nog niet is binnengekomen. De toon in mijn correspondentie is dan veranderd en ik vraag naar welk adres de bestelling verzonden is, dat de levertijd de twee maanden (!) benaderd en dat mij het gevoel bekruipt dat ik slachtoffer ben geworden van internetoplichting.
Uiteindelijk is de bestelling op 23 of 24 april pas verzonden door GamePlanetXL, ruim 7 weken nadat ik de bestelling had geplaatst op de website. De bestelling was bovendien matig ingepakt, waardoor het doosje van het product iets was ingedeukt en de cd-rom los in het doosje zat.
Ondanks mijn frustraties met betrekking tot de bestelling, moet ik zeggen dat de klantenservice altijd direct antwoord heeft gegeven. De inhoud van deze antwoorden vind ik minder. Zo is niet op al mijn vragen antwoord gegeven en heb ik het gevoel gehad dat er tijd gerekt werd.