AlgemeenOLED TV gekocht en afgehaald bij de FOKA Superstore in Rotterdam nadat ik via Tweakers zag dat deze werd aangeboden voor 2199 euro met 5 jaar garantie.
Ik ben prima te woord gestaan door een van de verkopers welke voor mij na een kleine aanbetaling de OLED TV apart heeft gezet. Bij aankomst werd de TV direct gehaald en kreeg ik aanvullend nog korting op de muurbeugel.
Helaas bleek bij thuiskomst dat de TV nadat deze kortstondig aanging terug in de standby wilde en heb direct gebeld. Helaas kreeg ik niet direct iemand uit de winkel te spreken maar werd ik te woord gestaan door een telefonist(e) welke een service ticket had aangemaakt. Omdat het het einde van de dag was werd ik de volgende dag teruggebeld en kreeg ik te horen dat ik de TV direct om kon komen ruilen wat uiteraard erg prettig was.
Het kan altijd voorkomen dat iets vanuit de fabriek niet goed werkt en het is dan erg prettig dat FOKA hier totaal geen probleem van maakt. Helemaal top!
Om voor de 5 jaar garantie in aanmerking te komen werd mij verteld dat ik het serienummer van de nieuwe TV welke op de doos/tv stond in kon vullen op de website en dat zij het in het in hun systeem verder zouden aanpassen.
Al met al, ik ben erg blij met de aanschaf en met de keuze om de TV bij FOKA aan te schaffen.
Helaas kreeg ik niet direct iemand uit de winkel te spreken maar werd ik te woord gestaan door een telefonist(e) welke een service ticket had aangemaakt. Omdat het het einde van de dag was werd ik de volgende dag teruggebeld. Ik snap de logistieke keuze die gemaakt wordt maar voor mij als klant is het onprettig als mijn TV het bij aankomst niet doet en niet direct iemand kan spreken die met een oplossing kan komen. Ik ben uiteindelijk prima geholpen dus vandaar een goed....