AlgemeenAfgelopen week een grote bestelling geplaatst bij Beaumotica. Op de website kun je erg snel vinden wat je zoekt, en wordt het al snel duidelijk dat je korting krijgt wanneer je een artikel in grote getalen bestelt. Scheelt een hoop geld wanneer je je hele huis inricht met domotica! De prijzen zijn concurrerend en het assortiment is groot. Al met al, erg tevreden over Beaumotica!
VerzendingOp de website wordt geadverteerd met “voor 23:59 besteld, morgen in huis”. Als echt avondmens vind ik dat ideaal! Uit ervaring kan ik spreken dat zelfs wanneer je vlak voor de deadline bestelt, je het netjes de volgende dag in huis hebt.
KlantenserviceOndanks dat ik een fout had gemaakt met het bestellen van mijn artikelen, werd dit zeer snel en netjes opgelost. Hetbwas dan ook geen enkel probleem om een deel van mijn bestelling te retourneren. Aan de telefoon word je uitgebreid en netjes te woord gestaan. Wanneer iets niet gelijk duidelijk is, wordt het gelijk uitgezocht en word je binnen een half uur terug gebeld.