Appelhoes

Ik had een zwarte MacAlly BookStand case voor een iPad Pro 2015 besteld.
Appelhoes stuur mij een grijze case van hetzelfde merk voor een iPad Pro 2017. Dat is een andere case met een ander artikelnummer dat ook op hun site staat.
Als ik een e-mail stuur dat het verkeerde artikel is geleverd volgt er geen excuus en het aanbod om de case om te ruilen om hun kosten. Appelhoes vindt dat de door hen geleverde case ook goed is want die past ook op een iPad Pro 2015. Ik heb voorgesteld dat Appelhoes mij het juiste artikel stuurt dat ik heb besteld samen met een gefrankeerde doos om het verkeerde artikel terug te sturen. Dat wilde Applehoes niet. De enige optie die Appelhoes bood is dat ik de case terugstuurt (risico is dus voor mij) en zij mij daarna het geld terugstorten.
Na twee e-mails en mijn review op Trustpilot dringt het nog steeds niet tot Appelhoes door dat in geval van een verkeerde levering het aan de klant is om te besluiten of een alternatief artikel acceptabel is en niet aan de leverancier. Omruilen was geen optie voor Appelhoes.

Ik heb besloten om ergens anders een case voor mijn iPad te bestellen en de door Appelhoes geleverde aan iemand anders te geven. Gezien de houding van deze zaak en beoordelingen van anderen heb ik er geen vertrouwen in dat retour zenden goed gaat.

De case die ik besteld heb staat overigens nog steeds als voorradig op de site en kan dus nog steeds besteld worden.

Opmerkelijk is ook dat Appelhoes in zijn antwoord op mijn review op Trustpilot een veel vriendelijkere toon aanslaat dan in haar e-mail aan mij.

Wat ik pas achteraf zag op de website is dat Appelhoes geen keurmerk heeft zoals Thuiswinkel Waarborg.

Scorekaart voor Appelhoes