Dustin Nederland | Zakelijk

De shop ziet er goed uit en het bestellen gaat makkelijk, daar heb ik zeker geen klachten over. Het versturen en het terugkrijgen van het geld was echter wel een probleem. Ik betaal voortaan wel iets meer als ik het product bij een andere shop kan kopen.

Product is snel verstuurd, maar het was niet mogelijk om aan te geven door welk bedrijf dit word geleverd. Ik ging er gemakshalve van uit dat dit door PostNL werd geleverd, maar het werd door UPS geleverd. Aangezien UPS het product niet bij de buren wilde afleveren en het dichstbijzijnde punt meer dan een uur rijden is, heb ik dit product teruggestuurd en bij een andere winkel gekocht. Bij UPS dien je eerst een account aan te maken voordat je het product retour leverancier kan sturen. Daarna krijg je ook nog eens fysieke post van UPS.

Ze storten niet het geld automatisch terug. Je moet zelf moeite doen om je geld terug te krijgen. Anderhalve week en 4 e-mails later kreeg ik plotseling het geld teruggestort, maar ik heb nooit een mail mogen ontvangen van Centralpoint over de terugbetaling. Ik vind dit niet netjes.

Scorekaart voor Dustin Nederland | Zakelijk

Thuiswinkel Zakelijk