AlgemeenEen bestelling gedaan voor een case en screenprotector voor mijn Sony XZ2 compact. Gratis verzending vindt plaats bij 25 euro. Met deze bestelling kwam in rond de 19 euro. Accessoires als kabels en dergelijke zijn zodanig overpriced dat je die beter elders kan bestellen, dus heb het maar bij deze bestelling gelaten.
Ik dacht nog wel mooi ff de €2,50 korting mee te kunnen pakken voor het aanmelden van de nieuwsbrief. Echter bleek na aanmelding dat deze pas boven de €25,- bestel waarde gold. Dit is netjes rechtgezet in de chat aangezien deze voorwaarde nergens op de site vermeld staat.
Zending werd volgens verwachting op tijd geleverd, aangezien het een kleine bestelling betrof paste het doosje door de brievenbus.
KlantenserviceIn mijn enthousiasme en ter bescherming van mijn net aangeschafte telefoon heb ik de screenprotector bijna direct op mijn telefoon aangebracht.
Dat deze niet de hele voorkant van mijn telefoon bedekte was mij wel duidelijk en accepteerde ik ook. Echter is de protector zelfs te klein om het actieve 'lichtgevende' touchscreen te bedekken. Dit maakt het swipen rond de randen tot een onaangename ervaring.
Met deze bevindingen heb ik contact opgenomen met de kanten service. Met een duidelijke foto die laat zien dat protector niet eens het touchscreen bedekte.
Het antwoord was:
De Sony Xperia XZ2 Compact beschikt over een gebogen beeldscherm, waardoor deze Tempered Glass Protector niet het volledige beeldscherm zal bedekken. Daarbij laat de screenprotector altijd enkele millimeters vrij van de randen om te voorkomen dat lucht onder de Tempered Glass Protector komt door bijvoorbeeld een hoesje.
Een vreemd antwoord aangezien het om een Display beschermfolie en niet om een Tempered Glass Protector.
Dat ze niet heel veel kunnen betekenen snap ik, ik heb hem immers al aangebracht. Echter gaat het er mij ook om dat andere klanten duidelijk wordt gemaakt dat dit product niet eens het touchscreen gedeelte afdekt (ongeveer 2mm blijft onbedekt).
Tevens lijkt het er op dat mijn geschreven (negatieve) review van het product niet wordt weergegeven op de site. Terwijl de overwegend positieve review van de case wel getoond wordt.
Een oplossing is aangedragen na het plaatsen van een relatief negatieve review over het bedrijf. Jammer dat ze pas een oplossing aandragen via deze manier terwijl ze eerst zeggen dat ze geen passende oplossing kunnen aanbieden.