GamePlanetXL

Bestellen op de site ging eenvoudig, betaling per PayPal kost niets extra en verzending is ook gratis. Na 2 dagen bestelling nog niet ontvangen terwijl game op voorraad was. E-mails werden gebounced met een MX-record fout en op mijn vraag via een webformulier kreeg ik geen antwoord.
Na een 10-tal! keer gebeld te hebben eindelijk iemand aan de lijn. Kreeg een wazig verhaal te horen en de belofte dat de game binnen 4 werkdagen geleverd zou worden. Na 6 dagen gemaild en gebeld, maar geen enkele reactie.

Er wordt veel belooft maar niet geleverd. Ondanks de belofte binnen een dag te versturen.

Van de site van gameplanetxl: "Bij GamePlanetXL bieden we games tegen de beste prijs! Tevens hebben wij een ''fulltime'' klantenservice."
Ik probeer ze nu 2 dagen te bereiken, maar ik krijg of een voicemail, of een bandje aan de lijn. Op email wordt niet gereageerd.

Naschrift: Uiteindelijk de order (per email) geannuleerd en een terugbetalingsverzoek op mijn Paypal account verzocht. Ik kreeg prompt een antwoord dat de game niet meer verkrijgbaar was (duh) en dat ze het liever op mijn bankrekening wilden overboeken, ging sneller. Intussen zijn we bijna een week verder en ik heb mijn geld nog steeds niet terrug. De game staat overigens op de website als voorradig.
Zal helaas een claim bij Paypal neer moeten leggen.

Naschrift 2: Claim ingediend bij PayPal, binnen 24 uur een reactie van GameplanetXL en het geld terug op mijn rekening.

Scorekaart voor GamePlanetXL

Qshops