CAPS

Si Computers had als (vermoedelijk) als fout de door mij bestelde videokaart te laag geprijsd. In plaats van aan te geven dat ze de kaart niet konden leveren voor die prijs hadden ze de levertijd op "onbekend" gezet en geven ze aan dat de leverancier de kaart niet kon leveren. Dit is onzin omdat andere bedrijven de kaart wel kunnen leveren (en hun dus ook, gezien er in ICT land niet bijzonder veel leveranciers zijn). 26-03-2018 was de druppel. De kaart was ineens WEL leverbaar en nog wel in 3 dagen (net zo lang overigens als de meeste bedrijven).
Mijn beklag bij hen gedaan, maar ze blijven volhouden dat de kaart niet leverbaar is en dat ze mij niet kunnen helpen. Hierdoor dus een order voor een complete pc ingetrokken omdat een bedrijf wat dit soort praktijken hanteert simpelweg niet te vertrouwen is.

Conclusie: Geen aanrader dus!

Conclusie: Geen aanrader dus!

Scorekaart voor CAPS

Qshops