AlgemeenBen de trotse eigenaar van een LG OLED55C7V, gekocht bij FOKA. Ik had in eerste instantie een goedkoper toestel besteld, welke uiteindelijk toch niet geleverd kon worden. Daardoor naar een nieuwer toestel uitgeweken, maar ik had mijn bezorg-moment daardoor inmiddels wel gemist. Dit heb ik opgelost door naar de winkel de gaan en hem zelf op te halen, waar ik heel erg vriendelijk geholpen ben, inclusief koffie en het gezamenlijk inladen van de doos in de auto. Fijne winkel, super vriendelijk en skilled personeel. Heb e.e.a. aan uitleg gekregen, wat me heel erg heeft geholpen.
KlantenserviceOmdat ik na mijn bestelling niet werd gebeld voor het maken een leversafspraak, had ik het idee dat er iets mis gegaan was. Dat bleek ook het geval (toestel was dusdanig veel verkocht, dat ie uitverkocht was en niet meer geleverd kon worden). Uiteindelijk allemaal heel netjes opgelost met de klantenservice, maar als ik dan iets moet noemen is dat het feit dat ik er zelf achteraan moest gaan en het feit dat er iets verkocht is wat eigenlijk niet meer geleverd kon worden.