AlgemeenEenvoudig en significant goedkoper dan concurrerende aanbieders een Samsung 65" TV besteld via de overzichtelijke webshop. Ze hebben een aantal elementen op de website slim gekopieerd van CoolBlue (in mijn ogen toch de benchmark op dit moment), echter is het allemaal nét iets minder toegankelijk. De bestelling werd direct bevestigd via email en een uur later (rond 21:00) werd ik gebeld door hun koeriersdienst voor een transportbevestiging. Geen track & trace code, wat niet meer helemaal van deze tijd lijkt maar geen probleem is. De levering viel helaas ver buiten de afgesproken tijd viel doordat de koerier blijkbaar het pakket was vergeten mee te nemen. Ik heb zelf moeten bellen naar de status. Hoewel dit uiteraard niet direct bij Foka ligt, geeft een 'bekende' transportdienst toch net wat meer vertrouwen. Maar al met al, mijn bestelling is netjes de volgende dag bezorgd en in goede staat binnen in de huiskamer neergezet: Een goede ervaring met Foka.nl.
VerzendingSignificant latere levering dan afgesproken. Zelf moeten bellen naar de status. Ze waren het pakket "vergeten mee te nemen". Maar blijkbaar hebben ze er nog speciaal voor op en neer gereden, dus kortom ben ik voldoende tevreden over de levering.