AlgemeenHet enige minpuntje (en daarom geen 5): de website is een beetje rommelig met al z'n categorieën (het gebeurt mij soms dat een productcategorie ergens anders zat dan waar ik hem verwacht). De zoekfunctie op de website is over het algemeen wel goed.
Assortiment artikelen is groot, maar niet zo groot dat het voor consumenten onoverzichtelijk wordt.
Als je eenmaal een bestelling gedaan hebt kan je ook een catalogus gratis meebestellen. Deze is een handig naslagwerk en er is duidelijk aandacht aan besteed.
Bestellen en betalen gaat eenvoudig. Je kan een login aanmaken zodat je verzendgegevens, wensenlijstjes en eerdere bestellingen bewaard blijven.
Er zijn meer dan voldoende betaalmogelijkheden voor Nederlandse klanten (IDeal, creditcard, paypal).
Bestellen, betalen (inc. IDeal), ontvangen als Nederlander kon al jaren maar sinds kort is Nederlands als website taal toegevoegd. Voor mij maakt het niet uit maar voor Nederlanders die geen Duits of Engels machtig zijn, kan het uitmaken.
Bestellingen worden altijd binnen enkele werkdagen geleverd, tenzij er producten bij zitten waarvan al tijdens de aankoop duidelijk is dat de levertijd langer is. Leveringen worden wel pas gedaan nadat alles op voorraad is. Tenzij je extra bijbetaalt.
Electronicaonderdelen zitten per soort in een zakje, alle zakjes en kleine spullen in een grote stevige plastic zak. Vervolgens met de grotere dingetjes en vulmateriaal verpakt in een nette kartonnen doos. Verpakking is dus zeer goed verzorgd.