Dustin Nederland | Zakelijk

Product uitzoeken, gegevens invullen en betalen - in mijn geval deels met een vvv-bon - gaat zoals het hoort.

Op moment bestellen was product niet op voorraad. Dat kan gebeuren. Toen er wel voorraad was moest ik hen meermalen op mijn order wijzen.

Na het wijzen op mijn order zou eea uitgezocht worden. “U ontvangt een email.” 2 dagen later nog geen email. Nogmaals contact gezocht. Eea zou worden uitgezocht. “U ontvangt een email.” 6 uur later: geen email. “Hij wordt nu (vrijdag) ingepakt en verzonden, maandag heeft u ‘m.” Maandag kreeg ik echter een sms en een email dat ie net was verzonden. Kortom: backorder wordt vergeten en tot 3x aan toe komt men toezeggingen niet na.

Geachte heer, mevrouw,

Bedankt voor uw feedback. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat uw aankoop niet geheel naar wens is verlopen. Dit is niet wat u van Centralpoint mag verwachten, waarvoor dan ook excuses. Graag zouden wij de status van uw order controleren, om te kijken of er nog iets aan te doen valt. Kunt u uw ordernummer doorgeven per email aan david@centralpoint.nl? We pakken het dan direct verder op.

David Hombroek
Teammanager Online & Customer Support