Overdrive Gaming Systems

Op 2 februari heb ik op OGsystems een pc besteld van ongeveer 2700 euro. Hierop heb ik daarna drie weken zitten wachten door vertragingen.

- De CPU was niet voorradig. Hier is overigens geen melding van gemaakt en pas na het derde belletje werd hier over gesproken.

- Beloftes worden niet nagekomen. Op de 13e van februari werd gezegd dat er binnen een paar dagen een track and trace zou komen die nooit gekomen is. Vanaf dat moment heb ik om de paar dagen gebeld om te vragen naar een track and trace die telkens maar over een paar dagen zou komen.

Op 2 februari besteld en pas 23 februari kwam de PC eindelijk binnen in een doos met schade, geen bijbesteld toetsenbord en geen factuur in de doos.

Gemiddelde wacht tijd die ik ervaren heb is 30 minuten voordat je pas iemand aan de lijn krijgt. Een uur voor sluiting hoef je ook niet meer te bellen, want ze laten je rustig een uur in de wacht staan tot sluitingstijd

Scorekaart voor Overdrive Gaming Systems