Algemeenredelijk overzichtelijke site met vrij veel keus, hier en daar duidelijke info en over het algemeen nette prijzen. Maar als je eenmaal betaald hebt begint de ellende...
VerzendingBezorgers spraken nauwelijks Nederlands (nivo "ikke niet begrijp"), wilden nieuwe wasmachine niet aansluiten (was wel afgesproken), wilden oude machine niet meenemen (was wel afgesproken) en reden toen zij uiteindelijk met de nieuwe machine weer onverrichter zake wegreden ook nog een boom in de tuin kapot. Wat een waardeloze beukennoten!
KlantenserviceLeidinggevende van externe bezorgorganisatie (Post.nl) was Belgische mevrouw die niets begreep van onze klacht.
Toen ik daarna AO.nl zelf belde kreeg ik wel 1000 excuses, maar geen wasmachine dus uiteindelijk kon ik die elders voor ca. €100 meer (maar met perfecte service) kopen. Geld terug via Paypal duurde ruim een week. Al met al NOOIT MEER AO.nl!
Beste klant,
Wat ontzettend vervelend dat de poging tot levering zo verlopen is. We vinden het oprecht jammer!
We vinden de service naar klanten toe heel belangrijk. Het leveren van het apparaat is voor ons belangrijk maar ook de communicatie met de klant vinden we belangrijk.
De oude machine meenemen en de nieuwe aansluiten hoort standaard bij onze service en dat bieden we dan ook gratis aan.
Het is daarom heel jammer dat de chauffeurs zich niet verstaanbaar konden maken en de levering niet hebben uitgevoerd zoals het gemoeten had. Onze excuses hiervoor!
We zijn wel blij dat u contact met ons hebt opgenomen zodat degenen die hier verantwoordelijk voor zijn aangesproken kunnen worden.
We nemen klachten nl heel serieus.
We zouden u daarom nogmaals willen spreken om eventuele opmerkingen en/ of vragen te beantwoorden. We zijn bereikbaar op 030 80 80 700 en hopen u te spreken.