bol Plaza

Ook ik vind het vreemd om hier zoveel klachten over Bol.com te lezen, ja héél soms gaat er wel eens iets fout en zo te zien voornamelijk vanwege externe verkoper Central point.
Alles is goed te vinden op Bol.com en makkelijk te bestellen.

De levering/en zijn bij mij altijd goed en netjes op tijd ontvangen, ik bestel al jaren via Bol.com en het is 1 keer voor gekomen dat een product een paar dagen later werd geleverd, netjes een mailtje over gekregen en als excuus een cadeau bon van €2,50 prima geregeld !

Pas geleden een boek besteld in het Engels, helaas kreeg ik de Duitse versie, contact opgenomen via de klanten service via de "neem contact met mij op" functie op de website, binnen een kwartier werd ik al gebeld.

De medewerkster keek het direct voor mij na en er bleek een verkeerd bestelnummer bij het artikel op de website te staan. (die voor de Duitse versie)

Tsja kan gebeuren, ik kreeg direct de goede versie toegestuurd, mocht de Duitse versie houden en mijn verzendkosten werden teruggestort op mijn rekening ter compensatie, boek kwam gelijk de volgende dag al binnen (de juiste versie) en het geld stond in 3 dagen op mijn rekening.

Ik ben ook erg blij met de optie om achteraf te kunnen betalen, hoef ik niet gelijk m'n E-reader te pakken wanneer ik iets bestel en heb ik zelf nog enige controle.

Misschien moet Bol.com die Central point toko gewoon afstoten, zodra die erbij vermeld staan als externe verkoper klik ik snel door en koop het wel ergens anders.

Ik heb in het verleden al een paar keer gedoe gehad toen ik rechtstreeks bij Central point iets wilde kopen, wat een ramp is dat !

Ik vind Bol.com een prima winkel.

Beste klant,

Bedankt voor je review en wat fijn om te horen dat je zulke goede ervaringen hebt met je bestellingen!

Het gebeurt inderdaad wel eens dat er iets mis gaat, en dan proberen wij dit zo goed en snel mogelijk op te lossen voor onze klanten. Zoals ik lees bent u erg tevreden met onze aanpak en dat doet me goed om te horen.

Ik hoop je snel weer te zien in onze webshop.

Een fijne dag toegewenst!

Janneke van bol.com

Scorekaart voor bol Plaza