Cameranu

Verlanglijstje! Super functionaliteit! Heerlijke website, makkelijk ook om producten te vergelijken met elkaar Fijn ook om de reviews van anderen te lezen.

Ook de informatie is compleet, zodat ik wist welk type SD ik wilde hebben voor de X-T2 die ik aan het kopen was.

Redjepakketje... Indeed...

1. Op maandag besteld. Zou dus die avond geleverd worden. Want dat is waar Redjepakketje sterk in is.
Volgens de mails van redjepakketje zou het voor 22:00 zijn. Om 22:30 zelf maar eens gebeld met ze. Helaas. Werd de volgende dag pas. Ik vraag of dan voor achten kon, daar ik om 05:00 's-Morgens weer moet werken,

2. Dinsdag overdag met Cameranu gebeld en gevraagd of zij ook even met redjepakketje konden overleggen om toch echt te proberen rond 20:00 te leveren.

3. Maar helaas.. Volgens de mail van redjepakketje komen ze toch pas weer tegen tienen 's-Avonds! Verdrie. Bij nabellen was het helaas onmogelijk om er nog iets aan te doen want de chauffeur was al onderweg. Ik krijg het idee dat bellen of dingen vragen toch niks uitmaakt.

4. Ik kom er ook achter dat de camera hoogstwaarschijnlijk in de bus heeft gelegen in de nacht van Maandag op Dinsdag. En het vroor die nacht. Gloednieuwe camera en lenzen en batterijen. In een bevroren busje.. Not cool.

5. Uiteindelijk op Dinsdag nacht om 22:15 geleverd.

Naar mijn idee had de eigenaar van redjepakketje op Dinsdag ochtend desnoods de pakketjes van de vorige dag zelf moeten gaan rondbrengen met zijn eigen auto ofzo. Dat zou pas service zijn geweest had hij goede mond op mond reclame mee gehad! ;-)

Op Dinsdag ochtend gebeld met Cameranu over de levering. Helaas konden ze dus niks doen. Ze hebben misschien wel echt gebeld met RJP, maar het heeft niet geholpen.

De dames en heren bij RJP en Cameranu waren *wel* altijd vriendelijk aan de telefoon. Ik gok dat ze ook maar gewoon opdracht hebben gekregen om zoveel mogelijk te downplayen en vooral dingen te zeggen als "He bah wat vervelend, ja ik snap dat dat vervelend is" zonder dat er ook daadwerkelijk iets extra's gedaan kan worden.

Die "krapte" aan mogelijkheden die de mensen bij cameranu en RJP hebben om iets extra's te doen levert wat mij betreft 3 i.p.v. 5 sterren.

**UPDATE 2018-02-15**
Na contact van cameranu ben ik er toch wel zeker van dat men *wel* contact heeft gehad en echt wel hun best hebben gedaan binnen de middelen van wat Cameranu op dat moment nog kan doen. Dat komt ook overeen met de verhalen van collega's en vrienden m.b.t. Cameranu.

In dit geval is het toch vooral RJP geweest die roet in het eten heeft gegooid ;-)

Beste Mark,

Hartelijk dank voor je review, en goed te horen dat je over onze site super tevreden bent. We vinden het jammer dat de bezorging van je bestelling de positieve ervaring grotendeels teniet heeft gedaan. We willen je langs deze weg ervan verzekeren dat we weldegelijk hebben geprobeerd de bezorging van je bestelling te bespoedigen, maar we blijven daarin helaas afhankelijk van de planning van de vervoerder. We hadden de bestelling natuurlijk meteen nogmaals kunnen versturen, maar dan had je deze samen met de eerste bestelling ontvangen. We staan ervoor in dat al onze medewerkers tot het uiterste gaan om te helpen waar dat kan, en we zijn blij dat je ervaring met onze dames en heren wat dat betreft in ieder geval positief is geweest.

We hopen dat je ons nog eens een herkansing gunt, maar gezien de vele orders die we al voor je hebben mogen verwerken gaan we ervan uit dat je vertrouwen in ons niet alleen afhankelijk is van deze ene bestelling.

Hartelijke groeten,
CameraNU.nl