AlgemeenDit is niet de tent die je moet hebben als je een specifiek toestel wil dat ze aanbieden. Vaak hebben ze dat toestel - zo blijkt uit twee achtereenvolgende ervaringen- niet en zullen ze met een mooi aanbod voor een alternatief komen. De deal wordt wellicht alleen maar beter in termen van kortingen, maar je hebt uiteindelijk wel een ander toestel.
Case: Samsung UE40J6240 die ik wilde vanwege de koptelefoonaansluiting. Dat is tegenwoordig niet meer standaard. Standaard reactie: Wij kunnen hem wel leveren maar hebben een nog betere aanbieding. Daar was ik niet in geïnteresseerd. Volgende aanbieding ook niet. En toen kwam de aap uit de mouw: ze konden het toestel niet leveren. Toestel staat overigens nog steeds op de site van PlatteTV, dus dat zegt veel over hun werkwijze.
Wederom beetje foute boel:
Ik kreeg allerlei aanbiedingen, maar met de mededeling dat mijn bestelling gewoon leverbaar was. Toen ik niet inging op de alternatieven bleek dat zij het door mij bestelde en betaalde toestel helemaal niet konden leveren. Ben benieuwd hoe snel ik mijn geld terug kriijg...........
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het delen van uw ervaringen met ons.
Het gewenste model staat bij ons op beperkte voorraad, hierbij adviseren wij u voordat u uw bestelling plaatst te informeren naar de actuele beschikbaarheid. Indien er op voorhand niet geïnformeerd wordt kan het helaas wel eens voorkomen dat het gewenste model er niet meer is.
In zo'n geval doen wij altijd onze uiterste best u alsnog aan een goede aanbieding te helpen, helaas waren de door ons aangeboden modellen niet naar uw wens.
Wij hopen dat u het gewenste model elders zult vinden en mocht dat niet lukken dan mag u altijd terug komen op onze aanbieding.
Tim
PlatteTV.nl