Dustin Nederland | Zakelijk

Dit bedrijf had de HGST ultrastar he10 8TB op 30 januari voor een hele mooie prijs in de aanbieding. Voor de zekerheid met ze gebeld om zeker te weten dat dit ook zo was en dit werd bevestigd. Tevrns was er genoeg voorraad(10+). Heb deze schijf meteen besteld. Helaas ging deze na een uur in backorder om vervolgens meer dan een week later geanuleerd te worden (eenzijdig door centralpoint zelf) omdat de harddisk niet meer leverbaar zou zijn ???? Ze doen dus duidelijk liever geen zaken met een particulier. Want de harddisk is gewoon leverbaar door HGST omdat het de nieuwe HE10 versie betreft.

Product wordt gewoon niet geleverd terwijl bij moment van bestellen er genoeg op vorraad waren

Duidelijk dat bellen met hun helpdesk geen nut heeft krijg verkeerde informatie, en toen ik belde na bericht van eenzijde annulering (was volgens mij helemaal niet mag) kreeg ik een vervangend product aangeboden die 2 keer zo duur was. En dat noemen ze service.

Geachte heer Heinen, Beste Marcel,

er zijn in de HE10 reeks verschillende generaties. Een batch met de "oude" generatie is helaas niet meer leverbaar en is opgevolgd door een nieuwe generatie. Omdat dit een andere articelcode betreft en een andere prijs dan het uitlopende model, is u dit middels een "artikel uit assortiment melding" aangegeven. De eenzijdige annulering is hierbij natuurlijk niet de bedoeling.

Excuses voor het ongemak.

David Hombroek
Teammanager Online & Customer Support

Dank voor de reactie. Maar ook jij weet dat je verhaal niet klopt. En daarbij zit ik na een maand nog steeds op mijn geld te wachten omdag jullie er een maand overdoen om een paypal betaling terug te storten. Dus mijn spaarcenten voor een HDD kan ik nog steeds niet bij. Heel veel dank voor deze super service.

Scorekaart voor Dustin Nederland | Zakelijk

Thuiswinkel Zakelijk