Beterwitgoed

Zeer slechte service en letterlijk garantie tot de voordeur!! Bij de levering was de wasmachine kapot. De transportbouten waren krom. Dit was niet zichtbaar door de verpakking (deze was onbeschadigd) en nadat de bezorger de machine in de gang had achtergelaten wist hij niet hoe snel hij weer weg moest zijn, vergat in eerste instantie af te rekenen totdat ik hem terug riep(alsof hij wist dat er iets mis was). De winkel meteen opgebeld maar was na 15.00 uur niet meer bereikbaar. Vervolgens heb ik een mail gestuurd met mijn bevindingen (transportbouten krom, machine bonkt alsof de trommel volledig los hangt) en ik kreeg de vraag of ik het wel goed had geïnstalleerd en de bouten had verwijderd (ja want deze zijn krom!!). Na ontvangst van hun mail heb ik hun meteen opgebeld en kreeg te horen dat ik maar AEG bellen om te kijken of ik wel de waarheid sprak en of de machine wel goed geïnstalleerd was. Van de winkel nooit meer iets gehoord. Gelukkig neemt AEG zijn klanten wel serieus en de monteur zag meteen dat de machine ernstige schade had en dat het ook niet te repareren is. Vanuit AEG heb ik een nieuwe machine gehad die volledig werd geïnstalleerd en getest op de juiste werking bij mij thuis.
Ik heb nog nooit zo een slechte service meegemaakt van een winkel.

De persoon die ik aan de telefoon kreeg nam mij niet serieus en vertelde meteen dat ik maar contact moest opnemen met AEG voor service. De winkel kon daar niets in betekenen.

Scorekaart voor Beterwitgoed