AlgemeenMooie van deze site is dat ze ook showroom modellen aanbieden die fors goedkoper zijn en weinig geleden hebben, het model wat wij hebben gekocht was in totale nieuwstaat met het plastic nog op de randen en geen enkel krasje (zeer goed onderzocht )
Verzending was in eerste instantie erg goed, had hem woensdag vroeg om 01:00 besteld, en hij zou in eerste instantie donderdagmiddag geleverd worden. Dit liep helaas anders doordat de vrachtwagen vlak voor hun deur pech had gekregen.
Dit werd verder niet gecommuniceerd en moest ik zelf voor achter na bellen( Zie klantenservice)
Qua verpakking en verzending was alles in orde: tv netjes verpakt zoals hij standaard word verpakt maar niet echt een subtiele verzending, geen stickers/verpakking om de doos dus vrij herkenbaar als TV.
Nadat de levering oorspronkelijk donderdag middag zou komen, heb ik donderdag morgen gebeld met de FOKA klantenservice toen ik in de POSTNL app zag dat de zending nog niet binnen was bij hun sorteer centrum, en de tijd+datum nog als "geschat" stond.
Kreeg toen vrij vlot een medewerkster aan de lijn die me vertelde dat woensdag middag met de verzending de vrachtwagen pech had gekregen en daardoor alle zendingen een dag vertraagd waren. Ik had hier graag een mail van gehad in plaats van dat ik zelf moet gaan bellen over dit soort gevallen.
Toen ik vrijdag middag zag dat nog steeds mijn pakket niet binnen was bij het sorteer centrum heb ik wederom gebeld, dit keer duurde het iets langer maar na 4 minuten toch iemand aan de lijn gekregen, die me bevestigde dat de vrachtwagen was gestrand, zelfs in de buurt van de FOKA-vestiging. Lijkt me niet lastig om dan even een mail te sturen naar de gedupeerden hiervan, want deze man vertelde me dat ze honderden telefoontjes hadden gehad over deze vertraagde pakketjes, had ze dus een hoop gescheeld. Ik weet dat dit misschien betweterig overkomt maar een bedrijf dat niet meedenkt/vooruit denkt staat stil in mijn optiek, en stilstand is achteruitgang.
Verder was deze medewerker erg vriendelijk en behulpzaam, vertelde me dat ik post NL er beter even over kon bellen. Het lag uiteindelijk bij post NL die de pakketten niet goed had verwerkt waarschijnlijk, de zending was woensdag avond laat aangekomen in het sorteercentrum maar mijn pakket was niet goed ingescand oid, vaag verhaal maar dat lag bij post NL.
Medewerker van FOKA vertelde me ook dat mocht ik er niet uit komen met post NL ik meteen FOKA weer moest bellen omdat hun speciale afspraken/connecties hebben met post NL inzake afhandeling van pakketten die vermist zijn etc. dus dit vond ik wel een pluspunt en gaf me vertrouwen dat FOKA achter me stond als klant zijnde.
TL DR: Uiteindelijk Zaterdag het pakket binnen gekregen, had zeker door post NL beter opgepakt moeten worden, maar het was zeer prettig geweest als ook FOKA zelf actie had ondernomen door even te mailen dat doordat de vrachtwagen met pakketten die vlak voor hun deur gestrand was mijn pakket later geleverd zou worden.