AlgemeenIk heb een alienware monitor besteld op centralpoint omdat dit de goedkoopste optie was. De volgende dag ontving ik een pakket dat veel te klein was voor een monitor en inderdaad was het niet mijn bestelling maar een bestelling van een webshop aan de andere kant van het land.
Vervolgens klantenservice gebeld, deze verzekeerde mij dat de monitor per direct alsnog verstuurd zou worden en dat deze de volgende dag aan zou komen, ook zou er regelegeld worden dat het andere pakketje verzonden/opgehaald zou worden. Nadat de bestelde monitor 2 dagen erna niet was gekomen heb ik nog een keer gebeld met klantenservice die uiteindelijk zei dat de monitor niet al verstuurd was en pas zou komen nadat de verkeerd verstuurde monitor terug was.
Dit duurde mij te lang dus heb ik gezegd dat ik de bestelling graag zou willen annuleren, en er werd mij verteld dat het geld direct terug gestort zou worden op mijn rekening. Tot op de dag van vandaag, meer dan 20 dagen na het annuleren van de bestelling heb ik het geld nog steeds niet terug ontvangen. Verder heb ik het verkeerde pakket, wat bestond uit 9 nieuwe iPhones, wel netjes terug gestuurd.
Het resultaat van iets bestellen van central point is dus:
1. Een hoop gedoe
2. 350 euro weg
3. geen monitor
en 4. een hoop valse beloftes van de klantenservice om je van de lijn te krijgen
Kortom: central point lijkt misschien een goede optie vanwege de prijs maar je krijgt waarvoor je betaald, ik ga hier zelf nooit meer iets bestellen en ik hoop dat ik ooit mijn geld nog terug kan krijgen.
Uitermate waardeloos.
In plaats van dat ik het bestelde product kreeg ontving ik een ander pakket van een andere webshop. bezorging was op tijd in die zin.
Als het gaat om wanneer ik het bestelde item of het geld terug heb dan heb ik na 20 dagen nog niets ontvangen.
De klantenservice lijkt je vragen erg goed te beantwoorden. Er wordt echter niets uitgedaan om de gemaakte beloftes waar te maken.