Smartphonehoesjes.nl

03-02-2018 Tweede exemplaar ontvangen
29-01-2018 De webshop heeft een tweede exemplaar verstuurd. Ik hoop deze zsm te ontvangen.
28-01-2018 Datum van recensie, en nog steeds niks ontvangen
23-01-2018 Bestelling volgens track en trace bezorgd in brievenbus, maar mijn brievenbus heeft geen post gezien
22-01-2018 Bestelling geplaatst

Details:
Ik kwam bij deze webshop terecht omdat mijn vriendin een hoesje bestelde en deze 1 dag later ontving. Dat klonk goed. Ik was hierdoor overtuigd en bestelde op 22-01-2018 hetzelfde hoesje voor mijn Huawei P10. De webshop adverteerde het hoesje met: "Zelfde dag verzonden".
De track en trace code gaf aan dat het hoesje op 23-01-2018 om 11:46 uur in mijn brievenbus is gedaan, dus ik was zeer tevreden. Maar ik trof savonds helaas een lege brievenbus aan. Dat vond ik erg vreemd. De klantenservice zei dat de track en trace code niet klopte en dat mogelijk de bestelling uiterlijk op 27-01-2018 bezorgd zou kunnen gaan worden, maar dat is niet gebeurd.
Inmiddels is het 28-01-2018 en ik heb het hoesje nog steeds niet ontvangen.
Op 29-01-2018 heeft de klantenservice mij verteld een tweede hoesje te hebben opgestuurd. Inmiddels heb ik deze gelukkig wel ontvangen (03-02-2018).

Mijn eerste bestelling is verzonden maar niet aangekomen. Uit mijn contact met PostNL en de webshop concludeer ik dat eerst je geduld op de proef gesteld wordt.

Update: De webshop heeft een tweede verzending gedaan en daar ben ik erg tevreden over. Levertijden zijn nog steeds niet wat ze lijken te beloven, dus ik vind het nu bij elkaar wel 3 sterren waard.

De klantenservice reageert vrij snel op mijn emails over mijn eerste bestelling, maar inhoudelijk was het in eerste instantie zeer onbevredigend. Ze zijn hun belofte wel nagekomen wat betreft de passende oplossing en mijn geduld is uiteindelijk beloond. Daarom nu 4 sterren.

Beste Jelle,

Wat vervelend dat u uw bestelling niet heeft ontvangen. Uw bestelling is 22 januari met de briefpost verzonden, briefpost kan niet gevolgd worden daardoor is de traceercode helaas niet accuraat, mijn excuses voor het ongemak.

Normaal neemt een zending binnen Nederland 1 á 2 postdagen in beslag. Het kan helaas voorkomen dat er bij de post een vertraging optreedt de levering kan dan iets langer duren, daar hebben wij helaas geen invloed op.

Ik zie dat u contact met ons heeft opgenomen, wij zijn samen met u tot een oplossing gekomen. Er wordt vandaag een nieuwe bestelling naar u toegestuurd, deze wordt naar verwachting spoedig bij u geleverd.

Eline

Smartphonehoesjes.nl