AlgemeenHad me voorgenomen om tijdens de BTW actie een nieuwe TV kopen, van te voren goed reviews gelezen en laten informeren, echter nog niet besloten waar ik deze zou kopen. Via de website bij de platteTV terrecht gekomen en had toch nog wel een aantal vragen, via de chat zijn deze prima beantwoord waarna ik een prijsaanvraag heb gedaan, dat was een tip op de website! Supersnel kreeg ik een mooi aanbod binnen wat net even goedkope bleek te zijn dan de andere websites, hierdoor kon ik mijn keuze snel maken. Vanwege de reviews en de vriendelijke behandeling gekozen om mijn bestelling af te ronden. Ik moet zeggen dat het hele process van vragen stellen en het afronden van de bestelling erg soepel verlopen is, waardoor ik de TV ook de volgende dag geleverd kon krijgen. Heel blij met keuze en zeer tevreden over de afhandeling van de medewerkers van Platte TV. Echt een aanrader en dat wil wat zeggen want ik ben echt heel kritisch.
VerzendingVerzending via PostNL @Home, keurig van tevoren een telefoontje en 2 super vriendelijke bezorgers geven je aankoop nog eens een extra goed gevoel.