CAPS

Korte toelichten:
Goedkoper: ja (ietsje: €10 voor mij) | Risico aanwezig? Ja | Is het het risico waard? Mag je zelf bepalen.

Hele toelichting:
Scherm besteld en kwam een dag later aan dan op de site stond aangegeven. Bij de status van mijn bestelling stond ook: "Wachten op onderdelen". En voor mij bevestigde dat dan ook meteen wat andere Tweakers zeggen: ze doen alsof ze het op voorraad hebben, maar dat is dus niet zo. Dus ja.. Ik heb dan waarschijnlijk geluk gehad dat het bij maar een dagje scheelde, maar je kan dus blijkbaar ook enorm de pineut zijn met hun. Waag je de gok voor die 10 euro besparing of welk bedrag dan ook? De keus is aan jou, ik doe het gewoon voor de zekerheid maar niet meer.. Dan maar wat langer 'niks' doen op het werk om het verschil 'terug te verdienen' :P Ik moet wel zeggen, ze hebben het goed ingepakt met wat van dat 'karton-achtige papier' ofzo aan beide kanten tegen verschuiving en van die luchtzakjes om de doos van de monitor heen gewikkeld. De doos van de monitor was alleen niet punt gaaf; licht zwarte strepen van schuiven op de doos en het lijkt erop dat de doos wat vochtig is geweest. Nouja, aangezien het om de doos gaat neem ik het nog wat voor lief, maar gewoon helemaal een gave doos van het product zelf komt toch echt 10x beter over bij mij dan dit. Maarja, voor een doos ga ik dan ook weer niet iets terugsturen :P (als dat überhaupt kan)

Even ter extra info:
Ik bestelde het scherm op een maandag (na 22:30), dus ik reken vanaf dinsdag en de levering zou 2-3 werkdagen zijn. Het scherm kwam op vrijdag, dus dat is 4 werkdagen.
Ik geef ze een voldoende, maar absoluut niet meer, ook ivm met ervaringen van anderen.

DPD, dat zegt genoeg, niet te vertrouwen dat bedrijf. Heb 1x (heb maar 2x iets via hun laten leveren incl dit scherm, maar deze keer niet thuis laten leveren) een dag voor niks in huis zitten wachten op de bezorger, alleen om later te zien dat ik zogenaamd niet thuis was en was de bezorger geen eens langsgekomen! Stuur je een mailtje en krijg je een antwoord waar je niks aan hebt (standaard troep met excuses voor het ongemak en andere bullshit waar je niks aan hebt).

Scorekaart voor CAPS

Qshops